فرهنگی

اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه

ارسال پیام

معاونت فرهنگی و دانشجویی - دانشگاه علوم پزشکی فسا

اداره امور  فرهنگی و فوق برنامه با هدف ترویج فرهنگ و ارزشهای دین مبین اسلام و دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه با  اجرای برنامه های فرهنگی در قالب های مختلف (برپایی نمایشگاه ها ، همایش ها ، كارگاه ها ، اردوها ، كلاسهای آموزشی ، مسابقات فرهنگی ، یادواره ها و ...)به عنوان شیرازه  ای محكم در انسجام بخشیدن و جهت دادن فعالیتهای فرهنگی ، هنری دانشجویان در قالب تشكل ها ، كانونها  و هیئت های دانشجویی نقش به سزائی را ایفا می كند.

اهم فعالیتهای اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه :

• ساماندهی تشكل ها و كانونهای دانشجویی
  • بزرگداشت مناسبتهای ملی و مذهبی
  • برگزاری جشن میلاد ائمه و اعیاد مذهبی
  • برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری ائمه
  • برگزاری اردوهای زیارتی مشهد مقدس ، قم و جمكران
  • برگزاری هفتگی اردوهای فرهنگی، تفریحی درون و استانی و بازدید های درون شهری
  • ثبت نام و قرعه كشی عمره دانشجویی
  • برگزاری اردوی راهیان نور
  • برگزاری مسابقات فرهنگی، مذهبی  ، ادبی  و هنری
  • برگزاری كلاسهای آموزشی در زمینه های مذهبی ، ادبی و هنری
  • حمایت از چاپ و نشر نشریات دانشجویی و نظارت بر آنها
  • آماده سازی  و اعزام دانشجویان جهت  شركت در المپیاد ها و جشنواره های كشوری
  • شناسایی و جذب دانشجویان فعال فرهنگی در قالب كار دانشجویی
  • انتخاب دانشجوی نمونه فرهنگی

تشكل های دانشجویی حوزه امور فرهنگی :

تنها تشكل فعال دانشگاه بسیج دانشجویی میباشد.این تشكل زیر نظرمركز بسیج دانشجویی شهرستان و استان با هدف بالا بردن سطح فرهنگ و بینش دانشجویان و بیداری و هوشیاری نسل جوان و دانشجو در زمینه های مذهبی، فرهنگی ، سیاسی، اجتماعی ، علمی و ورزشی به صورت گسترده در دانشكده ها و خوابگاه های دانشجویی فعالیت می نماید.

برگزاری اردوهای فرهنگی ، تفریحی ، علمی و زیارتی ، برگزاری كلاسهای آموزشی در زمینه های مختلف ، انتشار نشریه ، كلاسهای طرح معرفت، برگزاری یادواره شهداء، بزرگداشت مناسبتهای ملی، مذهبی ، برگزاری مسابقات مختلف ، برگزاری سمینارها و همایش ها با موضوعات مختلف ، برپایی نمایشگاه و... از اهم فعالیتهای این تشكل می باشد.

كانونهای دانشجویی :

كانونهای فرهنگی دانشجویان به منظور پاسخگویی به نیازهای متنوع و رشد خلاقیت های فرهنگی دانشجویان ، سامان بخشیدن به خواسته ها و تلاشهای خود انگیخته فرهنگی ، هنری، اجتماعی دانشجویی ، حمایت  و هدایت این گروه ازفعالیتها در جهت نیل به ارزشهای متعالی اسلامی ، ارتقاء سطح همكاری جمعی در امور دانشگاه ، تأسیس و تقویت نهادهای مدنی و غیردولتی و قانونمندی حوزه فعالیتهای فرهنگی دانشجویان بر اساس آئین نامه مدون در دانشگاه ها فعالیت می نماید.