اخبار

شناسایی 12 مورد جدید مبتلا به کرونا در فسا/افزایش مبتلایان به 109 نفر/خطر کرونا جدی است

منتشر شده در 21 فروردين 1399
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با مثبت شدن نتیجه آزمایش 12 بیمار دیگر فسایی، تعداد مبتلایان قطعی کرونا به 109 نفر افزایش یافت و متاسفانه با بی توجهی عده ای، شاهد روند رو به افزایش مبتلایان در شهرستان هستیم.   به گزارش وب ...
استخدام نیرو های پیمانی و قراردادی در سال ۹۸ چه موقع و چگونه صورت می پذیرد؟
- استخدام کلیه نیروها اعم از رسمی ، پیمانی و قراردادی پس از کسب مجوز از وزارت متبوع و با صلاحدید مسئولین دانشگاه بر اساس نیاز دستگاه  و پست های بلاتصدی آزمون استخدامی برگزار می گردد.شرایط و زمان آزمون از طریق اطلاع رسانی در سایت دانشگاه و روزنامه های کثیرالانتشار  به اطلاع کلیه واجدین شرایط شرکت در آزمون می رسد.

نظر شما درباره، تغییر ظاهر پورتال دانشگاه علوم پزشکی فسا چیست؟