consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مف دا- فسا:

کارگاه مهارت های ارتباطی و سازگاری با شرایط جدید ویژه دانشجویان جدیدالورود بهمن 95 به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان برگزار گردید.

ابتدا سرپرست اداره مشاوره، خانم الهام دیده روشن ضمن معرفی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان بیان داشت: اداره مشاوره به عنوان یک منبع حمایتی برای دانشجویان در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی مشغول به فعالیت می باشد.

وی افزود: در این اداره مشاورین با تجربه در جهت کمک به دانشجویان فعالیت می نمایند، کارشناسان این اداره ، تجارب علمی و عملی خود را در جلسات خصوصی با رعایت اصول محرمانه بودن مباحث و در جوی آزاد در اختیار دانشجویان مراجعه کننده قرار میدهند.

دیده روشن تاکید کرد: بازگو کردن مشکلات روحی و ناراحتی های شما نزد مشاوران و روان شناسان آگاه می تواند عامل بازدارنده خوبی برای ابتلا به ناراحتی های روانی و مشکلات آموزشی به حساب آید.

در ادامه کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان خانم طاهره بهرامی ضمن اشاره به آموزش مهارت های ارتباطی و سازگاری با شرایط جدید ویژه دانشجویان مطرح کرد: کسب این مهارت به ما می آموزد برای درک موقعیت دیگران چگونه به سخنان آنان فعالانه گوش دهیم و چگونه دیگران را از احساس و نیازهای خودآگاه نماییم تا ضمن بدست آوردن خواسته های خود طرف مقابل نیز احساس رضایت نماید.

وی ادامه داد: این امر ضمن تقویت روحیه ای مشارکت سبب اعتماد واقع بینانه و همکاری با دیگران می شود.

گفتنی است، کارگاه به صورت ایفای نقش برگزار گردید و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.