consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مف دا- فسا:

نشست صمیمانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا با همتایاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان در محل اداره مشاوره این دانشگاه و در کنار سفره هفت سین برگزار شد.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن آرزوی بهترین ها در سال جدید و توفیق و برکت روز افزون، به اهمیت نقش همتایاران اشاره کرد و عنوان داشت: امروزه شما دانشجویان نقش اساسی در دانشگاه ها را دارید و هویت هر دانشگاه با وجود شما تعیین می گردد.

وی ادامه داد: همتایاران نیز در امور محوله طبق ابلاغ وزارت بهداشت هماره با ما همکاری داشته اند و این نشانه تعهد و شایستگی آن هاست.

سپس خانم الهام دیده روشن سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان نیز ضمن خیرمقدم و تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو، مقدمه ای در خصوص این جلسه بیان کرد و افزود:تغییر فصل و تازه شدن می تواند بر روان ما تاثیر بگذارد. تغییر فصل اگر با مثبت نگری شروع شود تاثیر معناداری بر روی زندگی افراد خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: اگر ما باورهای غلط خود را بسوزانیم، می توانیم سبک بال و فارغ از ناامیدی، یاس، دلتنگی و بی برنامگی به استقبال اعتدال زندگی خود بشتابیم.

دیده روشن ضمن تاکید به اصل اعتماد دوباره به خود و دیگران افزود: این مهم نشانه سلامت است و هم چنین خوش بینی به زندگی و تبیین خوشبینانه از سال جدید می تواند مارا در برابر ناملایماتی ها مقاوم نمایند.

سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویانضمن تاکید به تبسم، خنده، احترام، نظافت، مثبت نگری، مثبت گرایی، توجه به رغبت ها، ارزش ها، سلامت و برنامه ریزی صحیح، با آرزوی سالی پر خیر و موفقیت به سخنان خود پایان داد.

در ادامه نیز همتایاران نظرات و برنامه پیشنهادی خود را بیان کردند.