consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مف دا- فسا:

به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان، در سالن نحوی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای کارگاه آموزشی، خانم الهام دیده روشن سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اشاره به عمده ترین هدف در این هفته که ارتقا، افزایش آگاهی، تغییر، اصلاح سبک زندگی و نگرش افراد نسبت به مسائل بهداشت روان است عنوان داشت:  سلامت روان، می تواند به بهزیستی روحی و روانی و همچنین جسم تاثیر بگذارد  و این امر بسیار با اهمیت می باشد.

وی ادامه داد، سلامت روان به حالتی از سلامتی گفته می شود که فرد به کمک آن به توانایی ها و استعدادهای خود پی می برد، بر استرسهای طبیعی زندگی اش غلبه می کند و قادر به همکاری با اقشار جامعه می باشد.

سرپرست اداره مشاوره وسلامت روان افزود: سازمان جهانی بهداشت همه ساله به مناسبت روزجهانی بهداشت وبا هدف افزایش توجه و آگاهی عموم مردم و تمرکز بر اقدامات و فعالیتهای مهم که اکثر جوامع درگیر آن هستند، شعاری را انتخاب می نماید.

دیده روشن ضمن اشاره به شعار سال ۱۳۹۶ که به بررسی افسردگی می پردازد، بیان داشت : افسردگی اختلال روانی شایعی است که تمامی جوامع و تمامی گروههای سنی را درگیر می کند و افسردگی با این نشانه ها شناخته می شود"احساس غم پایدارو کاهش تمایل به انجام کارهایی که بصورت معمول از آن لذت می بریم وقتی که با ناتوانی در انجام وظایف روزمره حداقل به مدت دو هفته بطول انجامد.

این مقام مسئول ادامه داد: البته افسردگی قابل پیشگیری و درمان است و انتظار می رود نتایج زیر بنای طرح این شعار حاصل شود. دانشجویان با افسردگی، علل ایجادکننده آن و عواقب افسردگی بیشتر آشنا شوند و بدانندکه برای پیشگیری یا درمان آن چه اقداماتی می توانند انجام دهند. افراد مبتلا به افسرده به دنبال درمان آن باشند. خانواده، دوستان و همکاران افرادمبتلا به افسردگی یاد بگیرندکه چگونه از آنها حمایت کنند.

وی در انتهای سخنان خود در خصوص پیشگیری از پیدایش بیماریهای روانی و سالم کردن محیط روانی نکاتی مطرح کرد و ادامه داد:افراد می توانند جهت بهبودکیفیت زندگی خود از خدمات مشاوره ای تخصصی که همراه با اصول حرفه ای و راز داری است استفاده نمایند.

گفتنی است در پایان کارگاه پرسشنامه شادکامی در بین دانشجویان توزیع شد ونتایج حاصل از تست به شخص دانشجو اعلام میگردد.