consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مف دا- فسا:

بمناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان و  در راستای تامین و ارتقاء و سلامت روان دانشجویان کارگاه آموزشی جرات مندی و قاطعیت ویژه دانشجویان پسر "خوابگاه ولایت" دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

در ابتدا آقای کریم سروی " کارشناس روانشناسی" در خصوص مهارتهای قاطعیت وجرات مندی نکاتی بیان داشت.

وی  با اشاره به آسیبهای اجتماعی که در کمین دانشجویان و جوانان می باشد، پیرامون موضوع چکونگی کنترل مدیریت رفتارها مواردی عنوان کرد.

سروی ادامه داد: استفاده از مهارتهای کلامی و بیان جملات تاثیرگذار و همچنین استفاده از مهارتهای غیرکلامی مانند ژستهای جرات مندی حرکات بدن، نگاه چشمی و غیره از جمله روشها و تکنیکهای قابل استفاده در شرایط مختلف می باشد.

این کارشناس با تاکید بر شعار جهانی بهداشت ۲۰۱۷ " بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم... م. " به این موضوع نیز پرداخت و این مبحث را به پرسش و پاسخ گذاشت دانشجویان نیز فعالیتهای خود را مطرح کردند.

در ادامه نیز دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تشکر از دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه عنوان داشت که دانشجویان مراقب سلامت فضای خوابگاهها باشند و چنانچه در بین دوستان خود فردی را که نیازمند حمایت است مشاهده کردند حتما"با حفظ احترام و شان مربوطه راههای کمک به وی را معرفی نمایند.

گفتنی است این کارگاه به همت معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی، اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان، برگزار گردید.