consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مف دا- فسا:

به همت معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی، اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان، در راستای تامین و ارتقا سلامت روان دانشجویان، نشست صمیمانه ای در مسجد دانشگاه با حضورمعتکفین با محوریت اهمیت ایمان و اعتقادات معنوی بر روح و روان برگزار گردید.

در ابتدا خانم مریم معصومی کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان پس از تبریک ولادت امام علی (ع)، نکات مرتبط با اهمیت ایمان و اعتقادات معنوی بر روح و روان را مطرح کرد.

وی ادامه داد: اولین اثر ایمان در زندگی این است که ایمان و اعتقاد به خداوند پشتوانه اخلاق است، چرا که اخلاق یک سرمایه بزرگ زندگی می باشد.

معصومی افزود: بنای همه اصول اخلاقی، کرامت، شرافت، تقوا، عفت، امانت، راستی، درستکاری، فداکاری، احسان، صلح و ... اعتقادات معنوی و ایمان واقعی به خدا می باشد و انسان بدون ایمان و اعتقادات پوچ و بی معنا خواهد بود.

در ادامه نیز مسابقه بهترین برداشت از عکس های مفهومی روانشناسی (روابط دوستانه دختر و پسر و آسیب های وارده بر آن، عدم استفاده درست از امکانات، تعادل بین عقل و احساس، اهمیت مطالعه و ...) برگزار شد.

این کارگاه که به صورت پرسش و پاسخ طرح گردیده بودف مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.