consultation

اخبار مشاوره

به گزارش مفدا- فسا:

کارگاه تعامل با والدین دانشجویان جدیدالورود همزمان با ثبت نام آن ها  در تاریخ ۲۸ و ۲۹ شهریور ماه در کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی فسا در دو نوبت برگزار گردید.

در ابتدا خانم طاهره  بهرامی کارشناس اداره مشاوره ضمن خیرمقدم به والدین دانشجویان در خصوص شایع ترین مسائل و مشکلات موجود در بین دانشجویان مطالبی ارائه نمود.

وی در ادامه، مهم ترین اهداف اداره مشاوره و همچنین خدماتی قابل ارائه به دانشجویان را شرح داد.

بهرامی اظهار داشت:  تعامل والدین با اداره مشاوره جهت هرچه بهتر خدمات روان شناختی به دانشجویان حایز اهمیت می باشد.

کارشناس اداره مشاوره در ادامه به آسیب های فضای مجازی، تاثیر مخرب شبکه های اجتماعی در افت تحصیل دانشجویان،  علل گرایش دانشجویان به فضاهای مجازی و استفاده صحیح از فضای مجازی اشاره نمود.

سپس  مهندس مجتبی وردیان مدیر امورآموزش دانشگاه نیز نکات و قوانین و مقررات آموزشی و رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان را خاطر نشان کرد.

در پایان نیز آقای عبدالرضا مباشری کارشناس اداره مشاوره به توزیع پمفلت های معرفی اداره مشاوره و  فرم های مخصوص والدین(شامل بیوگرافی خانوادگی دانشجویان) پرداخت.

گفتنی است این کارگاه مورد استقبال والدین دانشجویان جدیدالورود واقع شد.