consultation

اخبار مشاوره

به گزارش روابط عمومی معاوت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه:

اعلام شعار سال 94 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی در امتداد تدوین مبانی بلند مدت اداره جامعه اسلامی است. معظم له فرمودند برای تحقق این شعار، باید هر دو کفه این شعار یعنی ملت عزیز ایران و همچنین دولت خدمت گزار،به یکدیگر اعتماد و با همدلی و صمیمیت با یکدیگر همکاری کنند و با این بیان و موضوع مستحکم ایشان، خط بطلانی برتقسیم جامعه به خودی و غیرخودی کشیده شد و همه ایرانیان با هر دین، مذهب، باور و گرایش سیاسی به مشارکت و همدلی و همزبانی در تمام زمینه ها دعوت شده اند.

دراین راستا در مورخ 27/5/94 جلسه ای از سوی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی و کارکنان محترم این معاونت در تالار نحوی دانشگاه برگزار گردید.

سخنرانان جلسه مذکور جناب آقای دکتر مجید نقدی معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی، خانم دیده روشن مسئول اداره مشاوره و خانم کجوری كارشناس اداره مشاوره بودند.

این جلسه با محوریت نقش مهم ارتباطات و همدلی و گوش دادن فعالانه برگزار گردید كه سركار خانم كجوری این كارگاه را اداره نمودند.

مباحث مهم این جلسه از این قرار بود كه همدلی با یک فرد یعنی درک احساسات قلبی آن فرد به شکلی که عواطف و احساسات درونی اش درک شود.

همدلی یک عمل لازم حمایتی برای افراد جامعه به حساب می آید و به آنها کمک می کند که مراحل بحرانی زندگی را به خوبی طی کنند. از سویی از میان مجموعه عوامل همدلی مهارت گوش دادن فعال از مهم ترین آن ها می باشد.

خانواده ها و یا سازمان هایی که مهارت خوب گوش دادن را سرلوحه زندگی خانوادگی و یا فرهنگی شغلی خود قرار می دهند. مزایای متعددی بدست می آورند. گوش دادن بدون همدلی منجر به از دست دادن فرصت های حرفه ای و شغلی ایجاد روابط بی محتوا، ایجاد منازعات بین فردی، بروز اشتباهات، ناراضی ساختن دیگران، مذاکرات بدون کیفیت، ایجاد ضعف در انگیزه و حتی برانگیختن پرخاشگری کارکنان و یا دیگر افراد می شود.

در این راستا با نظر سنجی قبلی كه از مدیران، رؤسای ادارات معاونت و كاركنان این حوزه به عمل آمد، سركار خانم فاطمه پاكپور به عنوان الگوی موفق این طرح در زمینه همدلی و گوش دادن فعال در انتهای جلسه با اعطای تندیس و لوح یادبود مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفتند.