consultation

اخبار مشاوره

از آنجایی كه در جهان بعد از فقر، نابودی محیط زیست و بحث تهدیدات هسته ای ،‌مواد مخدر بعنوان چهارمین معظل در سطح جهان شناخته شده است. در حالی كه در كشور ما مواد مخدر بعنوان اولین پدید شوم و مهمترین مشكل جامعه مطرح گردیده است. در خصوص كنترل پدیده اعتیاد بهترین روش افزایش آگاهی دانشجویان است و از آنجاكه اعتیاد تمام ابعاد جسمی، روحی و اجتماعی یك فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، فرهنگ سازی و بحث مشاركت عمومی در راستای اجتماعی كردن امر مبارزه با مواد مخدر بسیار ضروری به نظر می رسد. مبارزه با مواد مخدر با هدف ارتقای آگاهی از عوامل تاثیرگذار بر آسیب های اجتماعی می باشد و پیشگیری اولیه در مورد سوء مصرف مواد و مضرات آن و آگاه سازی در زمینه انواع مواد و روش های پیشگیری از آن از اهداف اساسی هر فردی است و با توجه به اهمیت پیشگیری از اعتیاد در جامعه برای رسیدن به این منظورمعاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی فسا با همكاری گروه بهداشت دانشگاه نمایشگاهی تحت عنوان گرداب سیاه به مدت 4 روز از تاریخ 24 لغایت 27آبان ماه در محل دانشگاه علوم پزشكی فسا برگزار نمود كه در این نمایشگاه برنامه های متنوعی از جمله پخش فیلم و كلیپ، اجرای زنده نقاشی تحت عنوان مبارزه با اعتیاد وعوارض مصرف مواد به اجرا گذاشته شد.

در روز اول افتتاح نمایشگاه، هیئت رئیسه محترم دانشگاه، مسئولین،اساتید و كاركنان دانشگاه از نمایشگاه بازدید نمودند.

گفتنی است كه در این نمایشگاه كارشناسان اداره مشاوره در كنار همتایاران اداره مشاوره علاوه برتوزیع بروشور و پمفلت و به نمایش گذاشتن شعار های پیشگیری در زمینه های معضلات و خطرات و عواقب مصرف مواد مخدر و نمایش كیت های داروهای مواد مخدر به منظورآشنایی در جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در معرض دید بازدید كنندگان قرار گرفت. لازم به ذكر است علاوه بر توزیع بروشور و پمفلت پیشگیری از اعتیاد، به بحث درمان سیگار نیز پرداخته شده كه اطلاعات لازم در این زمینه به مراجعه كنندگان ارائه شد. همچنین اطلاعات كاملی به شكل كاریكاتور و پمفلت های آموزشی جهت پیشگیری از اعتیاد به اینترنت و لزوم مدیریت زمان و قاطعیت، حل مسئله در بین دانشجویان توزیع گردید كه بسیار مورد استقبال بازدید كنندگان قرار گرفت.

گفتنی است روز چهارشنبه مورخ27/08/1394 با هماهنگی اداره آموزش و پرورش شهرستان فسا، دانش آموزان دبیرستان استعدادهای درخشان شهید دستغیب از نمایشگاه گرداب سیاه بازدید خواهند نمود.

به امید آن روز كه این معظل اجتماعی در سطح جامعه خوبمان ریشه كن گردد.