فرهنگی

کانون های فرهنگی

معرفی کانون دانشجویی هلال‌احمر

اهداف:

الف ـ تربیت و آموزش دانشجویان به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات امدادی و اجتماعی مورد نیاز جامعه به ویژه هنگام بروز حوادث طبیعی و غیرمترقبه

ب ـ ایجاد حس تعاون و نیکوکاری بین جوانان دانشجو و کمک به وفاق و همدلی بین قشر دانشگاهی با اقشار مختلف جامعه، به ویژه اقشار نیازمند و آسیب دیده

ج ـ توسعه مشارکت دانشجویان در ارائه خدمات امدادی

د ـ‌ کمک به امر سلامت جامعه و دفاع از ارزشهای الهی و انسانی.

هـ ـ‌ شناسایی و معرفی مشکلات و نیازهای اجتماعی دانشجویان به منظور حمایت از دانشجویان آسیب‌پذیر.

و ـ کوشش در جهت تبیین و شناساندن وظایف و هدف‌های انسانی جمعیت هلال‌احمر از طریق برنامه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاهی.

ز ـ‌ همکاری داوطلبانه در برنامه‌های خدمات بهداشتی، درمانی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی.

وظایف:

الف ـ عضوگیری از بین دانشجویان داوطلب

ب ـ برنامه‌ریزی جهت آموزش دانشجویان به منظور آماده نمودن آنان جهت شرکت در فعالیت‌های امدادی، اجتماعی و خدمات عام‌المنفعه .

ج ـ‌ انتخاب و آموزش مربیان از بین دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه

د ـ ارائه خدمات اجتماعی به دانشجویان در چارچوب اهداف

ه ـ برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های مشترک علمی و پژوهشی به منظور تبیین هدف‌ها و برنامه‌های سازمان با توجه به تحولات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی.

و ـ همکاری متقابل در طراحی و برنامه‌ریزی آموزشی و پژوهشی به منظور نهادینه کردن مفاهیم والای الهی و انسانی

ز ـ‌ برگزاری مسابقه، اردو، گردهمایی و مانور برای اعضاء.