مف دا- فسا: دانشگاه علوم پزشكی فسا در روز پنجم مهرماه1395 شاهد برگزاری نهمین دوره طرح رویش بود.

این طرح به همت اعضای فعال تشکل بسیج دانشجویی و کانون قرآن و عترت اجرا شد.

مراسم افتتاحیه با حضور ریاست دانشگاه ، اعضای هیئت رئیسه، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در تالار بعثت دانشگاه آغاز شد.

دکتر علیرضا عسکری رئیس دانشگاه، حجت الاسلام حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مجتبی فرجام قائم مقام معاونت پژوهشی و فناوری اطلاعات طی سخنرانی های خود به دانشجویان جدیدالورود خیر مقدم گفته و آنان را به تلاش مستمر در جهت ارتقای اهداف کیفی خود سوق دادند.

سپس آقای ابراهیم اكرمی دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه به بیان تاریخچه ای از این طرح و چگونگی آغاز به كار این طرح در دانشگاه علوم پزشكی فسا پرداخت.

وی در ادامه نكاتی از برنامه دانشجویان جدیدالورود طی طرح رویش بیان کرد.

سپس دبیران کانون های دانشجویی شعرو ادب، هنر، انجمن خیریه باران و شورای صنفی مختصری از  فعالیت ها ، برنامه ها و اهداف خود مطرح کردند.

در ادامه دانشجویان یك صفحه از قرآن را قرائت کردند و سپس به صورت گروهی میثاق نامه را خواندند.

پخش كلیپ، اجرای مسابقه و پذیرایی از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

خاطر نشان می گردد طرح رویش از روز دوشنبه مورخ5 مهرماه لغایت چهارشنبه مورخ 7 مهر در جریان خواهد بود.