بنا به گزارش مفدا فسا، آیین افتتاحیه بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، عصر روز سه شنبه با حضور وزیر بهداشت و جمعی از مسوولان این وزارتخانه و مقامات استانی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر، افزود: در نخستین روز از آغاز این مسابقات، در بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته های کتبی، پژوهشی، فناوری، هنر، تواشیح، اذان و دعاخوانی از دانشگاه های حائز رتبه تقدیر شد.

وی اظهار داشت: طی دیدار مقام عالی وزارت با اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا، از کسب مقام دوم این دانشگاه در رشته کتبی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار خرسندی کرد و از تلاش های مستمر کلیه مجموعه علوم پزشکی فسا تقدیر نمود.