فراخوان بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه منتشر شد.

به گزارش مفدا، تمامی دانشجویان واجد شرایط می‌توانند در روزهای اول تا بیستم آبان ماه ۹۵ نسبت به ثبت‌نام در بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه اقدام کنند.

دانشجویان باید با مطالعه آیین نامه مربوط به دانشجویان نمونه، با ورود به سایت Nemooneh.saorg.ir در جشنواره شرکت کنند.

بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه بر اساس آیین‌نامه و شیوه‌نامه جدید در سطح دانشگاه‌های کشور (اعم از دانشگاه‌های دولتی وزارت علوم و بهداشت، دانشگاه آزاد، دانشگاه جامع پیام نور، فرهنگیان و موسسات غیر دولتی) با سیاست‌گذاری جدید و رویکرد نوین برگزار می شود.

الگوسازی از دانشجویان نمونه، ترویج فرهنگ علم‌آموزی و پژوهش‌گری، ارتقاء انگیزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی در میان ایشان، تشویق دانشجویان به پرورش همزمان ابعاد متعدد شخصیتشان در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگی و اخلاقی و هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی-پژوهشی(مقالات، تالیف کتب، طرح‌های پژوهشی و ...) از جمله اهداف این جشنواره است.