به گزارش مف دا-فسا؛ روز سه شنبه مورخ 27 مهرماه 1395، جلسه شورای فرهنگی با حضور اعضا در محل تالار روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان از همت دانشجویان هیئت فرهنگی مذهبی جهت برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه تشکر و قدردانی کرد و افزود: بحمدالله دانشگاه علوم پزشکی فسا در این ایام پرفضیلت مانند سال های گذشته توانست میزبان دانشگاهیان سطح شهرستان باشد واین مهم به واسطه همت دانشجویان و تلاش خالصانه آنان و حضور مسئولین دانشگاه محقق می گردد.

وی در ادامه در خصوص اهمیت و ضرورت اجرای برنامه های فرهنگی و ایجاد محیط سالم و بانشاط نکاتی به دبیران کانون ها و تشکل های دانشجویی گوشزد کرد.

سپس حجت الاسلام والمسلین حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر برنامه ریزی برنامه های فرهنگی بیان داشت: برنامه ریزی کلان جهت اجرای فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه از ضروریات است. لذا برنامه ریزی جهت بررسی سیاست های کلی فرهنگی می تواند راهبرد موثری برای اجرای برنامه های فرهنگی باشد.

در ادامه دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن تاکید بر درنظر داشتن روحیات، اندیشه و اخلاقیات دانشجویان بیان داشت: محیط دانشگاه باید محیطی امن و بانشاط باشد و دانشجویان بتوانند از خدمات رفاهی و آموزشی ارائه شده به بهترین نحو استفاده کنند.

وی در ادامه به امر مهندسی فرهنگی اشاره کرد و تاکید داشت دغدغه های فرهنگی برحسب مقتضیات منطقه ای باید شناخته شوند و تشکیل اتاق فکر فرهنگی می تواند جهت شناخت مشکلات فرهنگی موثر باشد.

دکتر عسکری ادامه داد: ذکر فرصت ها و تهدیدها، اولویت بندی برنامه ها و مشخص نمودن نقش ها جهت پیشبرد اهداف امری ضروری است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد می توان برنامه های فرهنگی را هدایت کرد و با نواندیشی و درنظر گرفتن امکانات موجود کارهای با ارزش و بزرگی انجام داد.

سپس دبیر کانون ها و تشکل های دانشجویی به ارائه برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.