به گزارش مف دا- فسا:

انجمن علمی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی فسا نمایشگاه کتاب های تخصصی علوم پزشکی و زبان انگلیسی را با همکاری انتشارات اندیشه رفیع تهران برگزار کرد.

این نمایشگاه از روز یکشنبه مورخ 2 آبان ماه1395 در سالن الحاقی طبقه همکف افتتاح گردید.

ساعت کار نمایشگاه از ساعت 8 صبح لغایت 18 می باشد و روزانه تعداد قابل توجهی از اساتید، کارمندان و دانشجویان، از نمایشگاه بازدید می کنند.

گفتنی است متقاضیان کتاب می توانند کتاب های مورد نیاز خود را از نمایشگاه خرید کنند و در صورت فقدان کتاب، با 20 الی30 درصد تخفیف و پست رایگان سفارشات از جانب انتشارات پذیرفته می شود.

لازم به ذکر است خرید کتاب تا سقف صد هزار تومان با 25 درصد تخفیف، صد الی دویست هزار تومان با 30 درصد تخفیف و خرید بالاتر از دویست هزار تومان با 35 درصد تخفیف از انتشارات اندیشه رفیع به متقاضیان عرضه می شود.

طی برگزاری نمایشگاه کتاب به همت انجمن علمی دانشجویی پرستاری ، مقرر گردید کتابخانه دانشگاه پس از تهیه لیست کتاب های مورد نیاز ، کتاب ها را بصورت رایگان از انتشارات اندیشه رفیع دریافت کند.

گفتنی است این نمایشگاه تا روز یکشنبه هفته آینده پا بر جا می باشد و تا کنون مورد استقبال دانشگاهیان قرار گرفته است.