با عنایت به اهمیت موضوع ازدواج و تشویق و ترویج فرهنگ ازدواج آسان در جامعه در زمینه ایجاد شرایط مناسب برای تسهیل ازدواج جوانان اقداماتی در دانشگاه صورت می پذیرد.

با توجه به سخنان پیشوایان دین مبین اسلام، پیامبر خدا صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم می فرمایند: هر گاه كسى ازدواج كند ، نصف دین را كامل كرده است و براى (حفظ) نصف دیگر باید تقواى خدا پیشه كند .

كنز العمّال : 44403 منتخب میزان الحكمة : 252

در جایی دیگر حضرت رسوا(ص) می فرمایند: در اسلام هیچ بنایى ساخته نشد، كه نزد خداوند عزوجل محبوب تر و ارجمند تر از ازدواج باشد .

بحار الأنوار : 103 / 222 / 40 منتخب میزان الحكمة : 252

تعدادی کارگاه های آموزشی با موضوع ازدواج و تاثیر آن در زندگی فردی با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان برگزار می گردد.

گفتنی است دانشجویان ضمن انتشار نشریه به این امر مهم و نقش موثر آن در زندگی نیز دقت دارند.

گفتنی است کارگاه های آموزشی ویژه والدین دانشجویان نیز در زمان ثبت نام با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان برگزار می گردد.