به گزارش مف دا- فسا:

به مناسبت هفته قرآن و عترت، دانشگاه علوم پزشکی فسا میزبان اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت شد.

روز دوشنبه مورخ24 آبان ماه1395، محفل انس با قرآن در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، آقای حسین همتی کارشناس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، قاریان قرآن، شورای اداری شهرستان و دانشگاهیان حضور داشتند.

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری و دانشجوی برجسته دانشگاه، آقای محراب محمودی تلاوت شد.

دکتر علیرضا عسکری رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن عرض خیر مقدم به دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، قاریان قرآن، شورای اداری شهرستان و دانشگاهیان بیان داشت: رسول مکرم اسلام(ص) می فرمایند:هرگاه فتنه ها مثل پاره های شب تار شما را فرا گرفتند، پس بر شما باد قرآن.

دکتر عسکری ادامه داد: کمتر از یک هفته است که میزبان مقام محترم وزارت بهداشت در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بودیم و من بسیار خوشحالم که یک پروژه ملی با حضور دکتر حسن هاشمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تیم درمان در دانشگاه علوم پزشکی فسا کلید خورد و مفتخریم که بار دیگر شاهد برنامه وزین قرآنی در سطح دانشگاه هستیم.

دکتر عسکری ضمن تشکر و قدردانی از همت والا و تلاش های مستمر دکتر بحرالعلوم در زمینه های قرآنی، افزود:برنامه های فاخر قرآنی در محفل انس با قرآن امشب بسیار زیاد است و پس بر ما و همه جهانیان باد قرآن.

در ادامه دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا نیزضمن عرض خیر مقدم به مهمانان و مدعوین دانشگاه بیان داشت: حقیقتا محافل قرآنی است موضوعی است که هیچ گاه نیاز به مقدمه ندارد و اگر یگانه سخنی ماندگار در بین جوامع انسانی وجود داشته باشد کلام خداوند حکیم است.

وی ادامه داد: مدتی است که نسیم قرآن و عترت در استان و بالاخص دانشگاه علوم پزشکی فسا وزیدن گرفته و این رخداد با افتخارآفرینی دانشگاهیان در بسیت و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت توام شده است و این بهانه ای است برای گرد همایی در محفل انس با قرآن.

دکتر مجید نقدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بین حدود 60 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت توانست مقام دوم کشوری را کسب نماید و این اتفاق در جوار بارگاه امام رئوف(ع) حاصل شد و در آنجا افتخار میزبانی دکتر محمدمهدی بحرالعلوم در محفل انس با قرآن نصیب ما شد.

وی در انتها از حضور اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی فسا تشکر و قدردانی نمود.

سپس دکتر محمد مهدی بحر العلوم رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محفل انس با قرآن دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز ضمن آرزوی موفقیت های قرآنی برای دانشگاهیان ظهار داشت: باعث افتخار است که در هفته قرآن و عترت در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی فسا باشم و با توجه به جهش بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه های قرآنی، این دانشگاه جایگاه بسیار خوبی دربین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور به خود اختصاص داد و نشان داد با برنامه ریزی و دقت و توجه و همدلی می توان موفقیت های بالاتری کسب نمود.

وی ادامه داد:هفته ای که به نام هفته قرآن و عترت نامگذاری شده است به این معنی نیست که تمام فعالیت های قرآنی منحصرا در همین هفته اجرا شود بلکه به این دلیل است که تلاش ها و توجهات خاص و ویژه های قرآنی را جمع بندی کرده و همین نیز منحصر به زمان، مکان و شخص خاصی نیست و باید در تمام ایام و تمامی ساعات با قرآن مانوس باشیم.

سپس دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه، آقای ابراهیم اکرمی نیز درخصوص موارد مربوط به مسائل کانون و برنامه های قرآنی از دیدگاه دانشجویی مطالبی بیان داشت.

اجرای تواشیح گروه کوثر، تقدیر از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت و تیم فرهنگی دانشگاه، تلاوت قرآن توسط قاری برجسته کشوری حاج آقا سروستانی، حضور حافظ قرآن کریم و پخش کلیپ از دیگر برنامه های محفل انس با قرآن بود.