دکتر محمد مهدی بحر العلوم رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محفل انس با قرآن دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن آرزوی موفقیت های قرآنی برای دانشگاهیان ظهار داشت: باعث افتخار است که در هفته قرآن و عترت در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی فسا باشم و با توجه به جهش بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه های قرآنی، این دانشگاه جایگاه بسیار خوبی دربین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور به خود اختصاص داد و نشان داد با برنامه ریزی و دقت و توجه و همدلی می توان موفقیت های بالاتری کسب نمود.

وی ادامه داد:هفته ای که به نام هفته قرآن و عترت نامگذاری شده است به این معنی نیست که تمام فعالیت های قرآنی منحصرا در همین هفته اجرا شود بلکه به این دلیل است که تلاش ها و توجهات خاص و ویژه های قرآنی را جمع بندی کرده و همین نیز منحصر به زمان، مکان و شخص خاصی نیست و باید در تمام ایام و تمامی ساعات با قرآن مانوس باشیم.

دکتر بحرالعلوم افزود:مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت هایی را با برنامه ریزی، همفکری و همکاری فعالان قرآنی و مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی کشور تدوین و منتشر کرده است که به برنامه های تبلیغی و ترویجی قرآن و عترت(ع) توجه خاصی شد.

رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت بیان داشت:حدود هجده برنامه با اصلاحاتی که اخیرا در آن انجام شد در نظر گرفته شده و سعی شده است که توجه به فعالیت های قرآنی در ابعاد مختلف اجرا شود.

وی افزود:تحقق این برنامه ها ابلاغ آیین نامه ها و شیوه نامه ها و اجرای کامل و دقیق آنهاست.و از روسای دانشگاه ها، معاونین و فعالان قرآنی خواستارم به این برنامه ها توجه ویژه ای شود تا انشاالله نتیجه جامعی از مجموعه فعالیت های اداره قرآن ببریم.

دکتر بحرالعلوم ادامه داد:وزیر محترم بهداشت نیز به امر پژوهش در قرآن توجه ویژه ای دارند و. دقت در قرآن و مفاهیم آن قطعا مورد نظر می باشد و از دانشگاه های علوم پزشکی این انتظار می رود که پژوهش های قرآنی در نظام سلامت را تعریف کند و به آن بپردازد. و به نظر می رسد این موضوع کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی خبر داد: وزارت بهداشت و مرکز قرآن و عترت آمادگی دارد تا از طرح های پژوهشی حمایت کند، بودجه خوبی از طرف شورای انقلاب فرهنگی به وزارت بهداشت اختصاص داده شده است تا پژوهش های علمی قرآنی توسعه یابد.

در انتها دکتر محمد مهدی بحرالعلوم ضمن تشکر و قدردانی از ریاست ، معاونت فرهنگی و دانشجویی و تیم فرهنگی دانشگاه، موفقیت و توسعه مفاهیم قرآنی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر را خواستار شدند.