به گزارش مف دا- فسا:

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو مراسم جشن در تالار بعثت دانشگاه با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، مسئولین، اساتید و دانشجویان برگزار شد.

در ابتدا دانشجوی قاری دانشگاه آقای محراب محمودی به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.

سپس دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو به تمامی دانش پژوهان، به چند نکته مهم اشاره کرد.

وی بیان داشت: مهارت های رفتاری از نکاتی است که هیچ یک از ما در هیچ برهه ای از زمان نمی توانیم نادیده بگیریم.رفتار در محیط خانواده، دانشگاه، محیط کار، خوابگاه و ...نشانگر بلوغ شخصیت هر فرد است. پس لازمه رشد ما فراگیری مهارت های رفتاری است.

دکتر عسکری طی تاکید بر چند مسئله مهم اخلاقی، به ادای فریضه الهی نماز اشاره کرد و ادامه داد، این مورد از مواردی است که انسان را به سعادت و موفقیت می رساند.

وی افزود: علاوه بر نماز اول وقت، اتکا به خداوند مایه سربلندی جوامع انسانی است .

دکتر عسکری ادامه داد:دانشجویان همیشه باید سرشار از امید باشند و بتوانند با هدف به خواسته های خود جامه عمل بپوشانند.

وی با آرزوی سلامت و موفقیت برای تک تک دانشجویان و دانش پژوهان این مرز و بوم به سخنان خود پایان داد.

سپس دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه طی سخنان خود اعلام داشت، دانشجو فردی است که باصلابت و با قدرت در 16 آذر1332 ثابت کرد با اراده و تمام تلاش خود به اهداف متعالی دست می یابد.

وی با اشاره به نکات و مسائل مطرح شده از سوی دانشجویان دانشگاه های مختلف که در رسانه ملی پخش گردیده بود، افزود:فعالین دانشجویی بدون ادعا دست به کار می شوند، فعالیت می کنند، همت می ورزند و تمام اهدافشان این است که به سر حد مطلوب برسند.

وی در پایان نیز به افتخارات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و از اقدامات پر نشاط دانشجویان فعال فرهنگی ، کارکنان و پرسنل این حوزه تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه نیز حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک این روز به دانشجویان و تشکر از دست اندرکاران اجرایی این برنامه بیان داشت: خون دانشجو بیدارگری می کند.دانشجو کسی است که راه بیدارگری ، ظلم ستیزی و استبدادستیزی را ادامه می دهد.

وی ادامه داد: هر حرکتی که در جامعه انجام شود، خیزش و جایگاه اصلی اش از دانشگاه است. پس دانشجو باید به جایگاه رفیع خود پی ببرد.

سپس هیئت رئیسه دانشگاه، از دانشجویان برتر المپیاد علمی، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی تقدیر کردند.

قرائت پیام سفیر جشنواره فرهنگی، پخش کلیپ، اجرای گروه موسیقی باران نیز از دیگر برنامه های این جشن بود.