به گزارش مف دا- فسا:

مراسم معارفه انجمن خیریه دانشجویی باران با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، عصر ۲۱ آذر ماه در تالار بعثت دانشگاه علوم پزشکی فسا در دو سانس برپا شد ودر این مراسم مسئولین دانشگاه و دانشجویان حاضر شدند.

این جشن که به همت دانشجویان فعال انجمن خیریه باران برپا گردیده بود، با هدف آشنایی دانشجویان با برنامه ها و اهداف انجمن خیریه برگزار شد.

دکتر مجتبی فرجام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به بزرگداشت روز دانشجو و تکریم دانشجویان فعال و پویا در سطح دانشگاه بیان داشت: اهداف پیش روی انجمن های خیریه مسلما متعالی است و تلاش در این راه جز سعادت و موفیت نخواهد بود.

وی ادامه داد: اگر هر فردی با در نظر گرفتن اهداف خود، دست بکار شود، اقدام کند و در این راه با تلاش حرکت کند حقیقتا به آرمان های خود می رسد.

دکتر فرجام نیزضمن اشاره به اهمیت امر پژوهش، به سخنان خود پایان داد.

اجرای گروه تئاتر و موسیقی از دیگر برنامه های این جشن بود.

گفتنی است درآمد حاصل از این برنامه، جهت امور خیریه صرف خواهد شد.