به گزارش مف دا- فسا ؛ مراسم افتتاح نمایشگاه هشتمین جشنواره فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور امام جمعه شهرستان، هیئت رئیسه، مسئولین، اساتید دانشگاه، روحانیون، ائمه جماعت و اساتید حوزه علمیه شهرستان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سالن نمایشگاهی دانشگاه برگزار شد.

فراخوان برپایی نمایشگاه از اوایل آبان ماه در دانشگاه و مراکز تابعه توزیع شده بود و دبیرخانه جشنواره به جمع آوری آثار دانشگاهیان پرداخت.

در این نمایشگاه نیز آثارهنری دریافتی اعم از صنایع دستی، نقاشی، عکس، شعر، متن ادبی، خوشنویسی، پوستر و ... به نمایش گذاشته شده است.

دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن بازدید، از اعضای فعال کانون هنر تشکر و از برپایی چنین نمایشگاهی ابراز خرسندی کرد.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی بیان داشت : در این چنین نمایشگاه هایی آثار اساتید ،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه جمع آوری شده و باعث افتخار است که به جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که میزبانی آن را وزارت بهداشت بر عهده دارد، راه می یابد.

وی افزود : فراخوان دریافت آثار این نمایشگاه از پیش اعلام و بیش از تعداد زیادی اثر با موضوعات نقاشی ، طراحی ، شعر ، دلنوشته ، داستان کوتاه ، پوستر، عکس ، نمایشنامه و ... به دبیرخانه جشنواره ارسال گردیده است .

دکتر مجید نقدی گفت : تیمی از داوران کارآزموده از داخل و خارج دانشگاه آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را ارزیابی و درخاتمه به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

وی ضمن تشکر از دانشجویان فعال برگزار کننده این نمایشگاه ،افزود : در برپایی این نمایشگاه کانون هنر با عزمی جزم و اراده ای مصمم دست به کار شدند و امروز شاهد یکی از بهترین نمایشگاه های دانشگاهی هستیم.نمایشگاهی که آثار دانشگاهیان زینت بخش آن است.

دکتر نقدی خاتمه افزود : آثار این نمایشگاه به هشتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ارسال خواهد شد.

گفتنی است ساعت کار این نمایشگاه صبح ها از ساعت 13-9 و بعد از ظهر ها از ساعت 19-14 می باشد و کلیه هنرمندان و هنر دوستان می توانند از این نمایشگاه بازدید نمایند.