به گزارش مف دا- فسا: مراسم معارفه کانون اخلاق حرفه ای با حضور هیئت رئیسه، مسئولین و دانشجویان در تالار بعثت دانشگاه برگزار شد.

دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی ازتشکیل کانون اخلاق حرفه ای در دانشگاه در خصوص اهمیت اخلاق در همه ی زمینه ها و گسترش اخلاق بین اعضای کانون و بعد سایر افراد نکاتی بیان داشت.

وی در ادامه افزود: زمینه فعالیتی کانون اخلاق زیاد است و با پیشبرد اهداف این کانون به موقعیت های خیلی خوبی خواهیم رسید.

دکتر مجتبی فرجام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در خصوص رعایت اخلاق در پژوهش نکاتی بیان داشت و عنوان هایی از موارد اخلاق حرفه ای در محیط های بالینی را یادآور شد.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز پیشنهاد ارائه ی درس اخلاق حرفه ای برای دانشجویان پیراپزشکی و ذکر نمونه رعایت اخلاق در زمینه ناباروری را عنوان کرد.

پخش کلیپ و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود.