این هفته‌نامه، خلاصه‌ای از مهمترین اخبار هفتگی پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت را به همراه گزیده‌ای از خبرهای « وب‌سایت‌های خبری مفداهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» در دوره زمانی هفته اول دی ماه جاری را در ۱۰صفحه منتشر کرده است.

از جمله مهمترین خبرهای منتشر شده در این شماره  «هفته نامه الکترونیکی مفدا» می‌توان به گردهمایی روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی، نشست مشترک اعضای شورای مرکزی کانون‌های مذهبی، انتخاب اعضای شورای مرکزی مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی، درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره نشریات دانشگاه‌های استان اشاره کرد.

در دهمین صفحه این خبرنامه منتخب عکس‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در کانال خبری مفدا در شبکه اجتماعی تلگرام منتشر شده است، با درج نام دانشجوی عکاس هر هفته منتشر می‌شود.

از سایت مف دا فسا بازدید نمایید. fasa.mefda.ir

جهت دریافت هفته نامه اینجا کلیک کنید.