به گزارش مفدا، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز یکشنبه ۱۹ دی‌ماه در بیمارستان شهدای تجریش به امام راحل، همرزمان شهید و همه شهیدان انقلابی و دفاع مقدس پیوست.

آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری در سوم شهریور سال ۱۳۱۳ در رفسنجان چشم به جهان گشود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی دهها سال مبارزه با رژیم شاهنشاهی، فعالیت تعیین کننده در دوران انقلاب اسلامی ، عضویت در شورای انقلاب ، فرماندهی کل قوا در دفاع مقدس با حکم امام ، ریاست سه دوره مجلس شورای اسلامی و چهارمین رییس جمهور اسلامی ایران در دور دوره پیاپی بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ را در کارنامه خود داشته و به عنوان یکی از پرنفوذترین شخصیت‌های سیاسی جمهوری اسلامی شناخته شده است.

روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت این ضایعه تأسف‌بار را به رهبری معظم انقلاب اسلامی، بازماندگان و عموم مردم شریف ایران تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و غفران واسعه الهی مسألت دارد.