به گزارش مف دا- فسا:

به مناسبت میلاد فرخنده یازدهمین اختر تابناک امات و ولایت، امام حسن عسکری(ع) روز شنبه مورخ 18 دی ماه1395 مراسم انتخابات کانون قرآن و عترت در محل سالن حکمت1 برگزار شد.

این مراسم با تلاوت کلام الله مجید شروع و با برنامه مولودی خوانی همراه شد.

سپس دانشجویان کاندید به معرفی خود پرداختند و اعضای حاضر در جلسه به 7 نفر از کاندیدا رای دادند.

گفتنی است پس از اخذ رای گیری ، آرا شمارش شد و اعضای شورای مرکزی کانون قرآن و عترت معرفی شدند.

آقایان سیدمحسن شیرانی ، محمدعلی نورالدینی، محمدرضا قاسمی،مسعود رخشان وخانم ها :زهرا شریفی،خاطره صبور و فاطمه صالحی   به عضویت شورای مرکزی کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا در آمدند.

آقای علی عطااللهی و خانم فاطمه ساسانی نیز به عنوان اعضای علی البدل کانون معرفی شدند.

ضمن تقدیر و تشکر از اعضای سابق شورای مرکزی کانون قرآن و عترت بابت اجرای برنامه ها و فعالیت های مهم و نوین فرهنگی، آرزومند موفقیت شورای مرکزی جدید کانون قرآن و عترت هستیم.