به گزارش مف دا- فسا؛ مراسم ویژه سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به میهن و آغاز دهه پرفروغ فجر با حضور دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در جوار قبور مطهر شهدای گمنام برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عابدی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص ویژگیهای انقلاب اسلامی و ماندگاری آن با وجود گذشت سی و هشتمین سال از پیروزی شکوهمند آن مطالبی بیان نمودند.

حجت الاسلام عابدی گفت : برای به ثمر رسیدن این انقلاب ، خون‌های بسیاری ریخته شد و بسیاری از بزرگان از میان ما رخت بربستند تا این انقلاب اسلامی جان بگیرد.

در ادامه وی به بیان ویژگی های امام خمینی(ره) از دیدگاه شهید مطهری(ره) پرداخت و افزود : ایمان به هدف ، ایمان به راه ، ایمان به قول و حرفش، ایمان به خدا ، عدم تزلزل و عدم ریا و دنیا پرستی ، عدم توجه به دنیا و زیبایی های فریبنده آن و ... از جمله ویژگی های حضرت امام (ره) است.

در ادامه مراسم با نثار گل به قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه ، بار دیگر دانشگاهیان با آرمان های امام و شهدا تجدید بیعت نمودند.