به گزارش مف دا- فسا:

مهندس علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا، بیان کرد: دردویست و بیستو یکمین جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، تمامی اعضای هیئت رئیسه فرم ثبت نامبیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تکمیل و حضور خود را جهت شرکت در این جشنواره اعلام کردند.

سرپرست اداره قرآن و عترت افزود: اعضای هیئت رئیسه دانشگاه همه ساله در این جشنواره شرکت می نمایند.

وی اعلام داشت: دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه، از چهره های قرآنی دانشگاه و دارای مقام در این زمینه می باشند.

مهندس رشیدی با اعلام رشد چشمگیر در ثبت نام بخش اساتید طی دو سال گذشته و کسب مقامات کشوری ، عنوان کرد: در سال گذشته 5 نفر از اساتید حائز رتبه های برتر کشوری شدند و تا کنون 44 نفر از اساتید دانشگاه در این جشنواره ثبت نام نموده اند. در بخش کارکنان نیز تا کنون 290 نفر ثبت نام نموده اند که نسبت به سال گذشته حدود 60 درصد رشد داشته ایم.