به گزارش مف دا- فسا:

جلسه کلی معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور معاونت، مدیران، سرپرستان و پرسنل حوزه در سالن حکمت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک دهه مبارک فجر عنوان کرد: همواره در این دهه مبارک فجر شاهد نشاط و سرزندگی ویژه ای هستیم.خاطرات آن زمان و پویایی ملت شریف ایران مثال زدنی است.

وی افزود: موفقیت و سربلندی امروز ما، ثمره انقلاب اسلامی است.

در ادامه دکتر نقدی در خصوص هدفمند نمودن برنامه های فرهنگی نکاتی بیان کرد و تاکید کرد با توجه به برنامه اعتبار سنجی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 26 بهمن ماه سال جاری، کلیه حوزه ها موظف هستند فرآیندهای جاری واحدها را بررسی نموده و پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد.

وی افزود با توجه به ورود دانشجویان جدیدالورود لازم است کلیه واحدها آمادگی لازم جهت استقبال از آن ها را داشته باشند و برنامه های طرح رویش نیز جهت اطلاع رسانی مفید است.

دکتر نقدی ضمن اشاره به اصل مهم صرفه جویی در واحدها یادآور شدند: این مهم تقق نمی یابد مگر با تلاش های هر فرد در جایگاه خود و اینگونه فرهنگ صرفه جویی بیشتر و بیشتر به جایگاه خود خواهد رسید.

وی در ادامه جلسه در خصوص اهمیت اخبار معاونت فرهنگی و دانشجویی نکاتی مطرح کرد و عنوان کرد: هر واحد با توجه به اهمیت خود از جنبه های مختلف می تواند در بخش خبرسازی سهیم باشد.

دکتر نقدی تاکید کرد: هر واحد موظف است اخبار خود را به صورت روزانه یا هفتگی به مسئول روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی تحویل داده تا کلیه دانشجویان از خدمات ارائه شده مطلع شوند.

دکتر نقدی در سخن پایانی خود نیز به امر پژوهشی حوزه فرهنگی و دانشجویی اشاره کرد.

در پایان نیز آقای علی اکبر رشیدی مسئول اعتبار سنجی معاونت در خصوص اهم اقدامات کلیه واحدها در امر اعتبار سنجی نکاتی بیان داشت.