مف دا- فسا: دانشگاه علوم پزشکی فسا در روز شانزدهم بهمن ماه ۱۳۹۵ شاهد برگزاری  دوره دیگری از طرح رویش بود.

این طرح با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و به همت اعضای فعال تشکل بسیج دانشجویی و کانون قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه اجرا شد.

مراسم افتتاحیه با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری، مدیر فرهنگی، مدیر امور آموزش در تالار بعثت دانشگاه آغاز شد.

دکترمجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک دهه مبارک فجر و ورود دانشجویان به مهد علم در خصوص اهمیت طرح بزرگ رویش نکاتی بیان کرد.

وی در ادامه در خصوص ویژه برنامه های اجرایی طرح رویش مطالبی عنوان کرد و از اهمیت اقدامات فرهنگی سخن گفت.

دکتر نقدی پس از طرح چندین سوال قرآنی به دانشجویان برگزیده جوایزی اهدا کرد و در انتها از اهمیت اخلاق دانشجویی و اخلاق حرفه ای مطالبی مطرح نمود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز ضمن تبریک دهه مبارک فجر در خصوص فعالیت های دفتر نهاد نکاتی بیان داشت.

سپس مهندس مجتبی وردیان مدیر امور آموزش دانشگاه به برخی از مباحث آموزشی اشاره کرد و نکات قابل ذکر و با اهمیت را عنوان نمود.

نشست صمیمانه و گفتگو با آقای عباس شاهی دانشجوی نمونه دانشگاهی در مقطع کارشناسی در خصوص نحوه شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه و حضور در برنامه های فرهنگی دانشگاهی و روش های مدیریت زمان از برنامه های جذاب مراسم افتتاحیه بود.

از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه طرح رویش، پخش کلیپ، مسابقه، استندآپ کمدی و برش کیک طرح رویش بود.

خاطر نشان می گردد طرح رویش تا روز دوشنبه مورخ ۱۷ بهمن ماه ادامه دارد.