به گزارش مف دا- فسا:

آیین تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاهی با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات و فناوری، آموزش، هیئت داوری انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاهی و جمعی از دانشجویان در سالن روز بهان دانشگاه برگزار شد.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن عرض تبریک به مناسبت دهه پر فروغ فجر و تشکر و قدردانی از همت دبیرخانه و کارشناسان جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاهی بیان کرد: حقیقتا امروز که شاهد موفقیت های دانشجویان عزیزمان هستیم، می توان به تلاش، همت، عزم جزم و پشتکار آن ها اشاره کرد.

وی افزود: هدف ما از این نشست آشنایی با نخبه های علمی، فرهنگی و پژوهشی است و بدون شک شناساندن این عزیزان به جامعه دانشگاهی، می تواند آینده ای روشن برای دانشگاه رقم زند.

در ادامه دکتر مجتبی فرجام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تاکید بر استمرار نشست های دانشگاهی با محوریت انتخاب دانشجویان نمونه بیان داشت: باید بتوانیم در محیط دانشگاهی، دانشجویان با استعداد را شناسایی کرده و به واحدهای خاص معرفی کنیم.

وی بیان کرد: باید در محیط دانشگاهی به این نکته توجه کنیم که دانشجویان،  با استعدادهای متفاوت و در زمینه های مختلف همراه ما هستند. وظیفه ما باز شناسی این توانمندی هاست و باید این روند به یک فرآیند حسنه تبدیل شود و مطمئن باشیم هر سال دانشجوی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی فسا و معرفی شونده به وزارت بهداشت، از بهترین کیفیت برخوردار است.

دکتر فرجام در پایان ضمن تشکر و قدردانی از پیگیری های مسئول دبیرخانه دانشجوی نمونه، با آرزوی موفیت برای کلیه دانشجویان و دانشجویان نمونه دانشگاهی، علیرضا منافی در مقطع بالینی و عباس شاهی در مقطع کارشناسی، به سخنان خود پایان داد.

سپس دکتر سید امین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه عنوان کرد: شادترین لحظه زمانی است که یک استاد موفقیت دانشجویانش را ببیند. همه ما متوجه شده ایم که کسب موفقیت تصادفی نیست و امروزه ثابت شده است که بخش زیادی از موفقیت می تواند به صورت اکتسابی حاصل شود.

وی ادامه داد: من به نوبه خودم فکر می کنم که همه ما و همه دانشجویان باید بیاموزیم که می توانیم موفق شویم اما باید روش های موفقیت را با هم تمرین کنیم.

دکتر کوهپایه تاکید داشت: در حال حاضر موفقیت در دنیا مانند یک علم است که با حداقل استعداد می توان آن را به ثمر نشاند و آن چیزی که مهم است این نکته می باشد که علاقه، استعداد و تلاش خود را کنار هم قرار دهیم و مطمئن باشیم که در آینده شاهد موفقیت خواهیم بود.

در ادامه هیئت داوری جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاهی نیز ضمن تاکید بر اصل مهم معیارها و فاکتورهای انتخاب دانشجویان نمونه و شناساندن این آیتم ها به دانشجویان نخبه، به دانشجویان نمونه دانشگاه تبریک گفته و آرزوی موفقیت برای آنان داشتند.

این نشست با اهدای لوح یادبود از جانب دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه و هدیه به دانشجویان نمونه دانشگاهی، آقایان علیرضا منافی در مقطع بالینی و عباس شاهی در مقطع کارشناسی به پایان رسید.