مف دا، فسا:

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته هوشبری و اتاق عمل با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و خانواده های دانشجویان در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید همراه شد.

سپس دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن عرض خوشامدگویی و تبریک جشن دانش آموختگی از  حضور خانواده های دانشجویان تشکر کرد و بیان داشت: جشن دانش آموختگی تلنگری است تا با توان بیشتر به ادامه راهمان فکر کنیم.

وی افزود: رشته های بالینی در هر برهه ای از زمان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و هست و امیدوارم هر کس به نوبه خود بتواند در حرفه اش موفق و سربلند باشد.

سپس مدیر گروه های هوشبری و اتاق عمل نیز نکاتی در خصوص اهمیت رشته های درمانی سخن گفتند و ضمن آرزوی سعادت در حرفه و زندگی به اصل مهم ادامه تحصیل نیز اشاره داشتند.

اجرای مسابقه و گروه موسیقی، پخش کلیپ،   اهدای تندیس به دانش آموختگان و قرائت متن سوگندنامه از دیگر برنامه های این مراسم بود.