به گزارش مف دا- فسا؛  مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۵ با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدرضا فراهانی معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، روسا و اساتید برخی دانشگاه‌های کشور  در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این مراسم از ۴۰ نفر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۵ تقدیر شد که ۲۷ نفر از دانشجویان نمونه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۱۳ نفر از این دانشجویان نمونه از دانشگاههای تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند.

در این مراسم از آقایان علیرضا منافی دانشجوی رشته پزشکی مقطع دکتری حرفه‌ای و عباس شاهی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی مقطع کارشناسی از دانشگاه علوم پزشکی فسا بعنوان دو نفر از دانشجویان نمونه کشوری تقدیر شد.

در حوزه دانشگاه‌های وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی فسا با معرفی دو دانشجوی برگزیده رتبه‌ دوم  را کسب کرد .

در پایان مراسم نیز دانشجویان نمونه کشوری با معاون اول رییس جمهوری و وزرای بهداشت و علوم عکس یادگاری گرفتند.

گفتنی است در  سالهای گذشته دکتر علیرضا عسکری، دکتر فریبرز غفارپسند، دکتر وحید عوض زاده و آقای علیرضا مولا زاده از دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب این افتخار شده بودند