به گزارش مفدا- فسا ؛ جلسه شورای فرهنگی اسفندماه با حضور اعضا در محل تالار روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا(س) و نقش ویژه ایشان نکاتی بیان نمود.

دکترنقدی گفت : افتخارات دانشگاه علوم پزشکی فسا مرهون تلاش و پشتکار دانشجویان، حمایت اساتید و پیگیری های حوزه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی افزود : کسب افتخار عنوان دو دانشجوی نمونه کشوری از مهم ترین دستاوردهای دانشگاهی است و امیدوارم در سال های آتی نیز در این زمینه پیشرو باشیم.

در ادامه دبیر کانون ها و تشکل های دانشجویی به ارائه برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.

دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن استقبال از برنامه های پرمحتوای فرهنگی، در خصوص برنامه های پیشنهاد شده از جانب کانون ها و تشکل های دانشجویی نکاتی مطرح نمودند.

گفتنی است در این جلسه ریاست دانشگاه، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین فرهنگی و دانشجویی و آموزشی ، دبیران تشکل ها و کانونهای دانشجویی حضور داشتند.