به گزارش مف دا- فسا، در نخستین روز از هفته منابع طبیعی و آبخیزداری که به نام روز درختکاری نامگذاری شده است، معاون فرهنگی و دانشجویی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به همراه دیگر مسئولین دانشگاه و دانشجویان با غرس چندین نهال این روز را گرامی داشتند و بر حفظ، حراست و گسترش فضای سبز تاکید کردند.
دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در حاشیه این مراسم گفت: روز درختکاری، مراسمی مهم است و ضروری است هر یک از ما در این روز هر چه بیشتر به اهمیت کاشت درخت و گسترش فضای سبز بپردازیم.

دکتر نقدی ضمن تبریک هفته منابع طبیعی، بر حفظ و حراست از محیط زیست تاکید نمود و از اجرای چنین طرح های مهمی در دانشگاه استقبال نمود.
گفتنی است این طرح به همت کانون هنر دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا اجرا گردید.