آزمون کتبی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت روز یکشنبه مورخ 15 اسفندماه 1395، راس ساعت 13 در محل سالن امتحانات دانشگاه با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

مهندس علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا در حاشیه برگزاری آزمون بیان داشت: هدف از برگزاری مسابقات قرآن توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و وسیلهای برای نزدیک شدن بیشتر به حقیقت و روح مفاهیم قرآنی است.

وی افزود:جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشگاه های علوم پزشکی کشور همه ساله از طرف مرکز قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت برگزار می گردد که خوشبختانه هر ساله شاهد حضور پرشورتر و افزایش شرکت کنندگان در این جشنواره می باشیم بطوریکه در سال گذشته حدود 400 نفر از دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان در این مسابقات شرکت کردند و امسال بیش از 600 نفر شرکت کننده داشتیم.

رشیدی ادامه داد:در این دوره از مسابقات تعداد و تنوع رشته ها افزایش یافته که یکی از عوامل افزایش مشارکت و استقبال دانشگاهیان می باشد.

سرپرست اداره قرآن و عترت خاطرنشان کرد: آزمونی که اکنون شاهد برگزاری آن می باشیم مربوط به بخش معارف قرآنی و سیره معصومین(ع) و بخش کتبی ترجمه سوره حدید می باشد و شرکت کنندگان در 9 رشته به رقابت می پردازند.

گفتنی است دانشگاهیان، پرسنل بیمارستان های حضرت ولیعصر(عج) و شریعتی، مراکز بهداشتی درمانی، پایگاه های سلامت و درمانگاه ها در این آزمون حضور یافتند.