به گزارش مف دا- فسا: همایش فصل نو، فصل نشاط علمی در محل تالار بعثت دانشگاه علوم پزشکی فسا شروع به کار کرد.

مهندس خدیجه خیراتی کارشناس مسئول انجمن های علمی هدف از شروع این همایش را ترویج روحیه نشاط علمی، پویایی و سرزندگی دانشجویان بیان کرد و بیان داشت:  افزایش توانمندی ها، آشنایی سایر دانشجویان با فضای کاری انجمن های علمی و ایجاد فضایی با نشاط برای مشارکت سایر دانشجویان در فعالیت های علمی امری بسیار ضروری و مهم است.

وی انجام مسابقات علمی، تقدیر از اساتید فعال در حوزه انجمن های علمی، تقدیر از دانشجویان فعال در انجمن های علمی، برگزاری غرفه ارائه توانمندی ها را از دیگر برنامه های این همایش ذکر کرد.

مراسم افتتاحیه همایش فصل نو، فصل نشاط علمی که به همت انجمن علمی دانشجویی پرستاری برگزار شد، با حضور مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه همراه بود.

در مراسم افتتاحیه دکتر مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از فعالیت های گستره انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه، بیان داشت: با توجه به تخصصی شدن رشته های بالینی، آشنایی با نکات جدید و کارآمد در امر ارتقای سطح علمی دانشجویان موثر می باشد.

دکتر ژیلا فریدونی رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز ضمن اشاره به اهمیت اقدامات بالینی در خصوص برنامه ها، کارگاه های مهم پرستاری، برگزاری اردوهای علمی و دوره های تخصصی نکاتی مطرح نمود.

اعطای لوح  تقدیر توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، برش کیک، اجرای تئاتر و پخش کلیپ از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

گفتنی است غرفه های توانمندی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه از امروز  درطبقه همکف سالن الحاقی دانشگاه، شروع به کار کرده است.