به گزارش مف دا- فسا:

نشست صمیمانه ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با کارمندان حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی به همت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن روزبهان دانشگاه برگزار شد.

دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر بابت افتخارات دانشگاهی از قبیل کسب مقام اول معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در پایش برنامه های عملیاتی و افتخار دانشجوی نمونه کشوری توسط ۲ دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی فسا، بیان داشت: اصل مهم در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی این است که میثاقی مهم تر از دانشجو در این معاونت وجود ندارد.

وی ادامه داد: هویت دانشجویی سبب گرد هم آمدن همه ما شده و اصل دانشگاه به این طریق شکل می گیرد.

دکتر عسکری ضمن بیان این مهم که معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز با نهاد دانشجویان عجین شده و ذهن آنان را شکل می دهد، ادامه داد: خدمات ارائه شده به دانشجویان از قبیل اجرای برنامه های فرهنگی و فوق برنامه، خدمات مشاوره ای، تربیت برنی، تسهیلات رفاهی، خوابگاه و تغذیه بسیار حائز اهمیت است و مسلما گسترش این حوزه چشمگیر می باشد.

رئیس دانشگاه ضمن اشاره به استمرار چنین نشست های صمیمانه ای تاکید کرد: خوشبختانه فعالیت های معاونت فرهنگی و دانشجویی در جهت ارتقای سطح رفاه و رضایت دانشجویان، پویاست و همین همراهی ها و همدلی ها سبب کسب افتخارات دانشگاهی و کشوری می شود.

دکتر عسکری عنوان کرد: آینه ی تمام نمای دانشگاه، معاونت فرهنگی و دانشجویی است و باید دقت کنیم که در این حوزه کلیه اقدامات و فعالیت ها تربیتی است.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه در خصوص اقدامات خطیر این حوزه سخن گفت.

در ادامه نشست نیز کارمندان حوزه به بیان مطالبات و نقطه نظرات خود پرداختند.