به گزارش مف دا- فسا:

نشست صمیمانه شورای امر به معروف و نهی از منکر در سالن روزبهان دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور اعضا برگزار گردید.

در ابتدا دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به یاوران معروف دانشگاه، به اهمیت تشکیل جلسات مستمر امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: متاسفانه اقدامات موثر با مصادیق این واجب فراموش شده کمرنگ اجرا شده است و این از وظایف ماست که این مهم را به نحو احسن به مرحله اجرا برسانیم.

وی ضمن اشاره به تصویب سازو کار اجرای این طرح عنوان کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر باید به طور جد پیگیری شود و این اصل از سیاست های کلان در نظر گرفته شده است.

در ادامه حجت السلام و المسلمین حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از شرکت کنندگان و واحد معاونت فرهنگی که دغدغه این کار را دارند، در خصوص اهمیت امر به معروف و نهی از منکر نکاتی مطرح کرد و بیان داشت: این فریضه مهم و دینی از واجبات است و اهمیت این این امر برکسی پوشیده نیست.

وی افزود: طبق بیانات مقام معظم رهبری نقش هر مسلمان در تعیین سرنوشت جامعه و تعهدی که باید در پذیرش مسؤولیت های اجتماعی داشته باشد، ایجاب می کند که او ناظر و مراقب همه اموری باشد که پیرامون وی اتفاق می افتد که این مطلب در فقه اسلامی تحت عنوان امر به معروف و نهی از منکر مطرح شده است.

حجت السلام عابدی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر مختص عفاف و حجاب نیست و جامعه با این فریضه مهم شایسته تر و مساعد تر خواهد شد و طبق قانون هیچ مقام و مسئولی توان جلوگیری از امر به معروف و نهی از منکر را ندارد.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا تاکید کرد: باید با دید جدید و نگرش خاص این فرهنگ را در بین مردم جا انداخت.باید به قدری دقیق کار کرد که مروج آن منکر و ترک آن معروف نشود.

وی در انتها بیان داشت که انشاالله این جلسه برای هر یک از ما یک ابتدای خوب و موثر جهت ترویج امر به معروف و نهی از منکر باشد.

در ادامه جلسه، اعضا به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.