به گزارش مفدا- فسا، دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ، در ابتدای این نشست که با حضور مدیران و کارکنان این معاونت برگزار شد، با تبریک سال جدید و آرزوی پیش رو داشتن سالی پر خیر و برکت، گفت: در ابتدای هر چیز بر خود لازم می دانم تا از تلاش ها، پیگیری ها و دلسوزی های خالصانه همکارانم تشکر کنم که این اقدامات سبب شد که بحمدالله در سالی که گذشت شاهد کسب افتخارات بزرگی باشیم.

وی از تلاش‌های صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قدردانی کرد و گفت: کسب مقام اول معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در پایش برنامه ی عملیاتی و کسب افتخار دانشجوی نمونه کشوری توسط 2 دانشجوی نخبه دانشگاه جای بسی خرسندی دارد و امیدوارم کسب این افتخارات ادامه داده شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی با اشاره به پیش رو داشتن انتخابات در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری، خاطر نشان کرد: ایجاد بستر و فضایی مناسب جهت فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی لازم است ولی باید به آیتم های مهم دقت کنیم که سوگیری خاصی پیش نیاید.

وی در ادامه ضمن تشکیل شورای اطلاع رسانی ، کمیته ی فرهنگی و دانشجویی و کمیته مجازی معاونت، افزود: تشکیل این شورا و کمیته ها به افزایش همکاری کارمند- دانشجو منجر می شود و می توانیم از ظرفیت ها و استعدادهای دانشجویان بهره مند شویم.

دکتر نقدی در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی به سخنان خود پایان داد.

در ادامه نیز مدیران و کارمندان به ارائه پیشنهادات خود در راستای ارتقای سطح فعالیت ها و برنامه های جاری پرداختند.