به گزارش مف دا- فسا:

در نخستین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت؛اسامی ۹۰ نفر از برگزیدگان بخش کارکنان، اساتید و اعضای هیات علمی جشنواره فرهنگی در تمام رشته‌ها و دانشجویان علوم پزشکی در بخش ادبی در نخستین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت اعلام شد.

این مراسم با حضور دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت، دکتر فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران با حضورحدود ۸۵۰ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور، برگزار شد.
نفرات اول تا سوم برگزیده در بخش‌های اعلام شده، با اهداء لوح جشنواره و جایزه نقدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این برنامه آقای کاظم حکمت دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب مقام نخست در بخش شعر طنز در هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

در دومین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت عصر روز دوشنبه ۲۸ فروردین ماه در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران با حضور بیش از ۹۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد. در این مراسم از ۷۹ نفر از برگزیدگان بخش‌های "فیلم" و "هنرهای تجسمی" جشنواره در حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت و دکتر محمد رضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اهدای تندیس جشنواره و جایزه نقدی تقدیر شد.

گفتنی است در این برنامه نیز خانم انسیه نصیری دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب مقام نخست در رشته خوشنویسی نسخ گردید.