به گزارش مف دا - فسا؛ گردهمایی انقلابیون جوان فسا با حضور دکتر علی باقری عضو اسبق تیم مذاکره کننده ی هسته ای، حجت الاسلام و المسلمین عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکترنقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  و دانشجویان در تالار بعثت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

دکترعلی باقری کنی برادر زاده مرحوم آیت الله مهدوی کنی که سمت هایی از جمله مدیر کل اروپای مرکزی وزارت امورخارجه، معاون دبیر شورای امنیت ملی، عضو سابق تیم مذاکره کننده  هسته ای و استاد دانشگاه امام صادق(ع) را بر عهده داشته است در این همایش در خصوص نقش جوان انقلابی و مباحث مربوط به هسته ای مطالبی بیان نمود.

دکترعلی باقری کنی معاون سابق سیاست خارجی و امنیت بین الملل شورای عالی امنیت ملی در جمع دانشجویان فسا گفت: تفکر غیرانقلابی فناوری را از بیگانگان گدایی میکند اما تفکر انقلابی فناوری را به چنگ می آورد.

وی با اشاره به شعار استقلال خواهی ملت ایران در طول جریان مبارزه با رژیم طاغوت گفت:استقلال از مهمترین مطالبات مردم و از ارکان جمهوری اسلامی است. انقلاب اسلامی توانست تا ملت ایران را از وابستگی به بیگانگان برهاند. استقلال صرفا به معنای عدم اشغال کشور توسط بیگانگان نیست؛ بلکه انقلاب اسلامی این توانمندی را به ملت ایران داد تا در عرصه های تصمیم سازی، تصمیم گیری و حتی در عرصه فکر مستقل باشد.

معاون دبیرشورای عالی امنیت ملی در دولت دهم افزود:استقلال ما دلیل دشمنی آمریکا با ماست. آمریکا خود را آقای دنیا می داند و میخواهد همه در چارچوب خودش رفتار کنند.

وی اضافه کرد: توافق ژنو در تاریخ ۳ آذر ۹۲ انجام گرفت و برجام در تاریخ ۲۳ تیر ۹۴ و مفاد این توافق نامه ها نشان میدهد ما هر چه بیشتر مذاکره کردیم بیشتر باج داده ایم.

دکترباقری با تاکید بر اینکه اگر قوی برخورد کنیم دشمن هیچ کاری نمی تواند بکند تصریح کرد: اگر روحیه انقلابی گری دچار خدشه شود، اگر وادادگی داشته باشیم، اگر دشمن بداند در چنته چه داریم گزینه نظامی پررنگ خواهد بود. کما اینکه در سال ۹۲ گفتند علی رغم اینکه گزینه نظامی روی میز است اما در دسترس ما نیست. اگر ایران توافق هسته ای را امضا نکند گزینه بعدی ما جنگ نیست.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت:در برجام بیش از ۵۰ دریچه و منفذ نظامی و امنیتی وجود دارد.

وی با اشاره به اجازه دادن ما به نیروهای آژانس برای بازرسی از کشور تاکید کرد: از آنجایی که ما کار مخفی هسته ای نداریم آنها به بهانه های مختلف نقاط نظامی ما را بهانه خواهند کرد و بازدید خواهد کرد. در این بازدیدها وقتی توانمندی نظامی ما را بفهمد گزینه نظامی نه تنها روی میز خواهد بود بلکه در دسترس هم خواهد بود.

این استاد دانشگاه افزود: ما مثل جنگ هشت ساله در میدانیم، ولی ما دنبال جنگ نیستیم.

دکترباقری کنی  گفت:برجام چند ایراد دارد: نه مطلوب است، نه مقبول است و نه معمول. برجام توافق روشن و واضحی نیست، ۳۰ واژه مبهم در برجام وجود دارد.

باقری در ادامه اظهار داشت: سیمان ریختن روی توانمندی جوانان ما عزت نیست. متاسفانه در قلب راکتوری که با نفس جوانان انقلابی به تپش در آمده بود را بتن ریختند.

عضو سابق تیم هسته ای اظهار داشت: برجام ما را از ۱۰۰ حق هسته ای محروم کرده است.

وی در پاسخ به سوال دبیر تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پزشکی فسا پیرامون اینکه برجام زیر نظر مستقیم رهبری انجام شده است اظهار داشت: برجام مورد تایید هیچ نهاد و مرجعی در جمهوری اسلامی نیست. نه مجلس، نه شورای عالی امنیت ملی و نه مقام معظم رهبری. مجلس در مورد برجام مصوبه ی قطعی نداشته است، مجلس با مصوبه مشروط پذیرفت که کارهایی بشود.

وی افزود: نباید دنبال حق خود برویم، چرا که در این صورت، کدخدای جهان حتی سهم ما را نمی‌دهد.

بعضی ها گفتند آقا این چه روند مذاکراتی بود؟ این جوری که نمی شود مذاکره کرد. ما باید بنشینیم و با آن ها تعامل کنیم. ولی مذاکره این نیست که همه آخرش کف بزنند، مذاکره هدفش تأمین منافع ملّی است. اگر منافع ملی با سلام و صلوات بدست می آید، چه بهتر؛ اما اگر با دعوا بدست می آید، باید دعوا کرد. شوخی ندارد. هیچ کشوری سر منافع ملی اش شوخی نمی کند. ولی عده ای باز هم در این کشور همه چیز را بازیچه می گیرند.

باقری ادامه داد: در صورت به وجود امدن مشکل در برجام باید به نمایندگان۱+۵که با نماینده اتحادیه اروپا و ایران۸می‌شود رجوع کنیم و در بهترین حالت روسیه و چین هم به‌سمت ایران می‌آیند که می‌شود۵به۳و شورای امنیت سازمان ملل متحد باید پیگیر حق و حقوق‌ها باشد و با بدعهدی‌ها برخورد کند که مشخص است نتیجه آن چه میشود.

در ادامه نشست، تعدادی از دانشجویان و حضار به پرسش و پاسخ پرداختند.

گفتنی این مراسم به همت بسیج دانشجویی شهرستان فسا و تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.