به گزارش مف دا- فسا؛ دومین دوره مقدماتی نشریه نگاری ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان در محل سالن نحوی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

در ابتدا دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن عرض خوشامد به دانشگاهیان عنوان کرد: مفتخریم که دومین دوره آموزشی نشریه نگاری در دانشگاه علوم پزشکی فسا با استقبال دانشجویان، کارکنان و اساتید مواجه شد.

وی افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این کارگاه ها، ارتقای سطح نشریه نگاری و آموزش صحیح اصول مهم در نشریه نگاری است.

دکتر نقدی ضمن تشکر از مدعوین و اساتید این کارگاه ادامه داد: تجربیات اساتیدی که در این زمینه پیشتاز هستند، ما را با زوایای متفاوت و جدید نشریه نگاری، اصول آن و قوانین حاکم بر این امر آشنا می سازد.

طراحی و گرافیک در نشریات، ویراستاری، آشنایی با قوانین مرتبط با نشریات و مدیریت نشریه از موضوعات مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است این دوره آموزشی بمدت یکروز از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۷ عصر برگزار گردید.