به گزارش مف دا- فسا:

اختتامیه دانشگاهی جشنواره فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی فسا به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کانون هنر با حضور مسئولین در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن اشاره به ثبت بیش از دو هزار اثر در سامانه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت توسط دانشگاه علوم پزشکی فسا از تلاش و همت کانون فعال هنر، کارشناسان فرهنگی و دبیرخانه جشنواره تقدیر کرد.

وی در ادامه به کسب دو مقام نخست کشوری توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا اشاره کرد و بیان داشت: وجود دانشجویان برجسته و نخبه در تمامی عرصه های فرهنگی، هنری، پژوهشی و آموزشی موجب افتخار دانشگاه است، شایسته است از استعداد دانشجویان جهت ارتقای سطح آثار در جشنواره های بعدی استفاده بهینه کنیم.

سپس مراسم تقدیر از برگزیدگان و راه یافتگان به مرحله کشوری هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با اعطای لوح تقدیر و هدیه انجام گردید.

در ابتدای برنامه از خانم انسیه نصیری موفق به کسب مقام اول در بخش هنرهای تجسمی، خوشنویسی نسخ و آقای کاظم حکمت موفق به کسب مقام اول در بخش ادبی، طنز تقدیر شد.

در ادامه نیز از راه یافتگان به مرحله کشوری،خانم ها فاطمه قهاری، فرزانه خسروی و راضیه جلالت و آقای فاضل نوروزی نیا و دبیر کانون هنر آقای محمدجواد بیضاوی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

مولودی خوانی، اجرای موسیقی زنده، اجرای مسابقه و تئاتر از دیگر بخش های جذاب برنامه بود.

گفتنی است آیین اختتامیه دانشگاهی جشنواره فرهنگی مورد استقبال دانشجویان واقع گردید.