مف دا، فسا:

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی با حضور مسئولین دانشگاه، اساتید، دانشجویان و خانواده هایشان در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید همراه شد.

سپس دکترمجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن عرض خوشامدگویی و تبریک جشن دانش آموختگی، از  حضور مدعوین تشکر کرد و بیان داشت: دانشجویان امروز، همکاران فردای ما هستند.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، ادامه داد: انشاالله مقطع کارشناسی پلی به سمت موفقیت های آینده شما باشد.

سپس دکتر سید امین کوهپایه، معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن تبریک جشن دانش آموختگی بیان داشت: خوشبختانه امروز شاهد بسترهای مناسب جهت ادامه تحصیل دانشجویان علوم پزشکی هستیم. امیدواریم که تک تک دانشجویان در عرصه تحصیل و کار سربلند و پیروز باشند.

اجرای گروه موسیقی، پخش کلیپ،  اهدای تندیس به دانش آموختگان، تقدیر از اساتید و نفرات برتر آموزشی، برش کیک و قرائت متن سوگندنامه از دیگر برنامه های این مراسم بود.