به گزارش مفدا فسا، کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی فسا در تابستان ۱۳۹۶، فعالیت های جهادی خود را  در روستای آب آسمانی مرکز مقابری از توابع شهرستان فسا کلید زد.

خانم زهرا جاویدی دبیر کانون فعالیت های جهادی شهید خضری در این خصوص بیان داشت: پیرو اطلاع رسانی و فراخوان های مختلف در خصوص جذب دانشجویان علاقه مند به فعالیت های جهادی، امیدوایم در سال جاری شاهد برگزاری پرشور  اردوهای جهادی باشیم.

وی ادامه داد: با بررسی های انجام شده، روستای آب آسمانی به عنوان اولین مرکز نیاز به خدمات بهداشتی و مراقبتی به ما معرفی شد. تیم فعالیت های جهادی شهید خضری  با فراهم آوردن برخی از تجهیزات بهداشتی و مراقبتی از قبیل دستگاه فشارخون و قند خون، پمفلت های آموزشی، ترازو، ماسک، دستکش، مسواک، خمیر دندان و... به روستای آب آسمانی اعزام شدند.

جاویدی افزود:  فعالیت های این کانون در قالب غربالگری، مشاوره و آموزش به صورت پایش فشارخون، آموزش تغذیه سالم، بهداشت سالمندی، بهداشت زنان و خانواده، آموزش بهداشت دهان ودندان به همراه توزیع مسواک و خمیر دندان ، آموزش شستشوی صحیح دست ها به کودکان، آموزش وراه های پیشگیری ومقابله با بیماری های واگیر و غیر واگیر رایج در منطقه، توزیع پمفلت  و بروشور در رابطه با مطالب آموزش داده شده، بود.

گفتنی است این اردوهای جهادی که به همت کانون فعالیت های شهید خضری برگزار گردیده است به مدت سه روز دیگر ادامه دارد.

لازم به ذکر است با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا، ماما و بهورز جهت آموزش های بهداشتی و مراقبتی نیز حضور دارند.