به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی:

همزمان با سالروز رحلت امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، کاروان 137 نفری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا، به منظور بیعت مجدد با آرمان های امام و انقلاب راهی زیارت مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شدند.

خاطر نشان می گردد، این دانشجویان در ادامه سفر به زیارت امام رضا(ع)به مشهد مقدس راهی خواهند شد.

معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر نقدی: این سفر با هدف تجدید میثاق با اندیشه های امام راحل طرح گردیده است. دانشجویان پس از شرکت در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، به سمت حرم هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت رهسپار می شوند.

مدیر محترم فرهنگی، آقای خالقی: ارتقای سطح آگاهی و بینش دانشجویان با خصایص رهبر کبیر انقلاب اسلامی از ارکان مهم و ضروری می باشد. به همین منظور، کلیه اقدامات و برنامه ریزی های منسجم در جهت تحقق این هدف طرح گردیده است.