به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی:

روز سه شنبه مورخ 3/4/1393، جشن اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری راه امید، در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم با نظارت و هماهنگی مستمر مدیریت فرهنگی، كارشناسان و دانشجویان فعال فرهنگی اجرا شد.

برنامه با تلاوت آیاتی از كلام ا... مجید آغاز گردید و پس از آن مدیر محترم فرهنگی"آقای مهندس خالقی" به ایراد گزارش عملكرد و روند برنامه ها و دستاورد های فرادانشگاهی این حرکت عظیم فرهنگی پرداختند.

مدیریت فرهنگی دانشگاه، در ضمن مراسم تجلیل از برگزیدگان " جشنواره فرهنگی هنری راه امید"، اعلام داشتند: دانشگاه علوم پزشكی فسا در سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی، با ثبت 264 اثر در ششمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور، توانست تمامی دانشگاه های هم تیپ خود نظیر زابل، بجنورد، سبزوار، گناباد، قم، جهرم و شاهرود را پشت سر بگذارد.

ایشان افزودند: با ثبت این تعداد اثر، ما توانستیم رتبه 14 را در بین نزدیك به 60 دانشگاه علوم پزشكی به خود اختصاص دهیم و از دانشگاه های تهران، البرز، اهواز و ... پیشی بگیریم.

ایشان بیان داشتند: كسب این رتبه، نتیجه عزم و خواست دانشجویان و مسئولین مربوطه است .

وی از برنامه ریزی های این مدیریت برای جهش فرهنگی و كسب رتبه تك رقمی در سال آینده خبر داد.

ایشان ضمن تقدیر و تشكر از همه دانشجویان و كارشناسان فرهنگی دانشگاه ابراز نمودند: در جشنواره راه امید، حدود 50 نفر در 21 رشته(طراحی-نقاشی- عكاسی- نشریه نگاری- صنایع دستی- خطاطی- فیلم نامه نویسی-نثر ادبی- كتابخوانی- وبلاگ نویسی- معرق كاری- تذهیب و ...) حائز رتبه های برتر گردیدند.

اجرای موسیقی زنده و پخش كلیپ از دیگر برنامه های جشن بود.