به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی: ضمن برگزاری نوزهمین جشنواره قرآن و عترت صبح روز سه شنبه 11/6/1393 کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر  کشور در دیداری صمیمانه با دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود، به آسیب شناسی فعالیتهای قرآنی در دانشگاه ها پرداختند .

آقای خالقی، سرپرست اداره قران و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت: هدف این جلسه بررسی دقیق، در خصوص روش های آموزش صحیح قرآن می باشد.

وی اظهار داشت در خصوص اهمیت جشنواره های قرانی و رقابت سالم بین شرکت کنندگان قرآنی سخنانی بیان گردید.

دکتر فراهانی نیز در سخنانی از روشهای ناصحیح آموزش قرآن یاد کرد و خاطر نشان کردند: در آینده ای نزدیک کتاب جامع آموزش قرآن با روشی جدید را در اختیار دانشگاه ها قرار خواهند داد .