به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت: نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، اساتید وکارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشورکه از هشتم شهریور ماه به مدت چهار روز در جریان بود، امروز سه شنبه 11 شهریور ماه جاری با حضور دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد .

سخنران نخست این مراسم دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ضمن تشکر و قدردانی از تمامی دست اندرکاران جشنواره قرآن و عترت، برگزاری این جشنواره را با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در پایتخت شور و شعور حسینی، افتخاری برای استان و دانشگاه برشمرد و از حضور شرکت کنندگان در این جشنواره نیز تقدیر و تشکر نمود .

ایشان در ادامه تصریح کرد: نعمت های خداوند فقط باران نیست، بلکه جوانان مومن و پرانگیزه نیز جزء نعمت ها و سرمایه های خداوندی ست که باید در به ثمر رساندن این سرمایه های عظیم بکوشیم.

دیگر سخنران این مراسم، دکتر مهران محسنی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در گزارشی که از نحوه برگزاری جشنواره ارائه داد گفت: جشنواره نوزدهم با شرکت 813 نفر از 59 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور که 309 نفر دانشجو، 213نفر از کارکنان و 83 نفر از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی با 20 نفر داور مطرح کشوری به رقابت پرداختند .

وی در ادامه، مسابقات را در سطح قرآن و عترت عنوان نمود و افزود: همزمان با برگزاری جشنواره برنامه های متنوع، از جمله گرامیداشت یادمان شهدای گمنام، برنامه های فرهنگی از جمله برگزاری کارگاهها، فوق برنامه ها و بازدید از اماکن دیدنی استان زنجان برنامه ریزی شده بود که انجام شد .

لازم به ذکر است: در این جشنواره از برگزیدگان، با اهداء تندیس جشنواره و جایزه قدردانی به عمل آمد .